Motor vrienden van de Dordtse Motor Rijders.

De trip naar Duitsland van Hans de Jong en Ben Boom, waarop aansluitend een DMR weekend plaats vindt,  beginnen we met een bezoek aan Harrie van Meer & zijn echtgenote op het "31ste Euro Gespann treffen" in Weiswampach 2019 (Luxemburg), het was hier allemachtig goed bezet, met gespannen uit heel Europa met soms verschrikkelijk mooie combinaties of niet om aan te zien. Er was een opvallende, deze had een claxon van een vrachtauto met compressor, op zijn "gespan" gemonteerd. Precies, Harrie van Meer van de Dordtse Motor Rijders. Zoals altijd zijn mijn foto's niet bewerkt. 

De foto's proberen een overzicht te bieden van het terrein waar het treffen plaats vond. Gewoon een aantal weilanden waar de tenten van de deelnemers werden neer gezet. De derde foto laat de voorzijde van de Goldwing van Harrie zien. Een prachtige HD combinatie en een zelfbouw combi met vermoedelijk een Suzuki motorblok. Op de minibike werd fanatiek op het terrein rond gereden en gesleuteld als het weer eens niet werkte.

Vervolgens zijn er foto's van de trip die gemaakt zijn nadat we bij de groep zijn aangesloten op zaterdag 24 augustus in Coo. De tocht gaat op die zaterdag naar Ostfeld 25 in Meschede-Grevenstein Duitsland. We logeren dat weekend in Landgasthof Grevenstein Motorhotel Suaerland